Spaanse Docente

Hola!

Mijn naam is Nuria Rodríguez Carballés en ik kom uit Spanje. Ik ben in Barcelona geboren maar op het eiland Mallorca opgegroeid.  En als goede eilandbewoner had ik geen betere plaats kunnen kiezen om te gaan wonen dan Enkhuizen, zo’n leuke stadje met veel water. Ik woon sinds 2008 in Nederland, tijd genoeg dus om Nederlands te leren, te trouwen, een nieuw huis te bewonen in Enkuizen en  2 kinderen te krijgen. En nu begint een nieuwe avontuur met ENKASA.

Al 16 jaar werk ik als docent van vreemde talen, niet alleen in het volwassen onderwijs, maar ook op middelbare scholen in Spanje. Tot 2016 gaf ik ook Spaanse les op de Hogeschool voor Toerisme en Hospitality (TIO) in Amsterdam. Enkasa was echter zo’n succes, dat ik me sinds 2016 hierop volledig richt.

Wat ik kan vertellen over mijn baan als docent is, dat ik van het geven van Spaanse les houd en dat ik elke keer weer met plezier voor de klas sta. Dit enthousiasme probeer ik over te brengen op de student, want Spaans leren moet vooral leuk zijn.

In 2011 ben ik met heel veel zin begonnen met ENKASA. Nog steeds geef ik lessen met heel veel plezier en enthousiasme, ook dankzij mijn studenten, die ervoor hebben gezorgd, dat ik me in Nederland thuis voel.

Enkasa is een school om mijn taal en mijn cultuur over te brengen naar de mensen in een land, dat mij zo veel heeft gegeven. De naam ENKASA komt van de combinatie van Enkhuizen en en casa, wat thuis in het Spaans betekent. Daarom ook wil ik jullie mijn taal en gewoonten leren, want ik wil me hier voelen, zoals “ENKASA” !!!

Iedereen is dus van harte welkom om een cursus Spaans te volgen bij ENKASA.

Un saludo cordial,

Nuria Rodríguez Carballés


Cursus Spaans, Spaans leren, Cursus Spaans Enkhuizen, Cursus Spaans Hoorn, Spaanse les Enkhuizen, Spaans Les Hoorn, Spaans leren Enkhuizen, Spaans leren Hoorn