Spaanse Docente

Hola!

Spaans leren was nog nooit zo leuk!

Spaans leren was nog nooit zo leuk!

Mijn naam is Nuria Rodríguez Carballés en ik kom uit Spanje. Ik ben in Barcelona geboren maar op het eiland Mallorca opgegroeid.  En als goede eilandbewoner had ik geen betere plaats kunnen kiezen om te gaan wonen dan Enkhuizen, zo’n leuke stadje met veel water. Ik woon sinds 2008 in Nederland, tijd genoeg dus om Nederlands te leren, om te trouwen, een nieuw huis te bewonen in Enkuizen en een dochtertje te krijgen. En nu begint een nieuwe avontuur met ENKASA.

Al 10 jaar werk ik als docent van vreemde talen, niet alleen in het volwassen onderwijs, maar ook op middelbare scholen in Spanje. Op dit moment geef ik Spaanse les op de Hogeschool voor Toerisme en Hospitality (TIO) in Amsterdam, wat ik zal blijven doen naast mijn werk voor ENKASA.

Wat ik kan vertellen over mijn baan als docent is, dat ik van het geven van Spaanse les houd en dat ik elke keer weer met plezier voor de klas sta. Dit enthousiasme probeer ik over te brengen op de student, want Spaans leren moet vooral leuk zijn.

ENKASA is een project, waar ik met heel veel zin aan begin: een Spaanse school om mijn taal en mijn cultuur over te brengen naar de mensen in een land, dat mij zo veel heeft gegeven. De naam ENKASA komt van de combinatie van Enkhuizen en en casa, wat thuis in het Spaans betekent. Daarom ook wil ik jullie mijn taal en gewoonten leren, want ik wil me hier voelen, zoals “ENKASA” !!!

Iedereen is dus van harte welkom om een cursus Spaans te volgen bij ENKASA.

Un saludo cordial,

Nuria Rodríguez Carballés


Cursus Spaans, Spaans leren, Cursus Spaans Enkhuizen, Cursus Spaans Hoorn, Spaanse les Enkhuizen, Spaans Les Hoorn, Spaans leren Enkhuizen, Spaans leren Hoorn