Cursus Spaans leren bij Enkasa in Enkhuizen (Hoorn)

Cursus Spaans herhalen? Slechts €90 !

november 5th, 2014

Heeft u al een cursus bij Enkasa gevolgd, maar wilt u dezelfde cursus Spaans nogmaals doen? Dat kan natuurlijk altijd, echter we hebben het leuker voor u gemaakt, want u hoeft slechts de helft van de cursusprijs te betalen, namelijk 90 euro.

De volgende voorwaarden gelden:

  1. U meldt zich aan via de email
  2. U dient het boek van de cursus nog in bezit te hebben (extra boek kost 20 euro)
  3. Cursisten, die de normale prijs betalen, hebben voorrang

Beginners betalen slechts €150

mei 23rd, 2013

Wilt u Spaans leren? Wilt u een Spaanse docente, die gevarieerd les geeft? Wilt u materiaal, die perfect aansluit bij de cursus Spaans? Natuurlijk wilt u dat!!!

Om het nog makkelijker te maken voor nieuwe klanten om bij Enkasa Spaans in Enkhuizen (Hoorn) te leren, krijgt u €30 korting. U betaalt voor Básico 1 dus geen €180, maar slechts €150 inclusief materiaal.

Schrijft u zich dus snel in bij Enkasa en wij verzekeren u van een leuke en leerzame cursus Spaans!

Cursus periode april

april 5th, 2013

De komende weken beginnen de nieuwe cursussen Spaans en bij deze wil ik alle nieuwe studenten alvast verwelkomen. Ik kijk er naar uit en ik hoop dat jullie er ook zin in hebben.

Voor een aantal cursussen Spaans is er nog plek, dus wees er snel bij!

Einde cursus periode

april 5th, 2013
Muffins Cursus Spaans Leren Enkhuizen (Hoorn) De laatste week van de Spaanse cursus (winterperiode) is al voorbij! En wat hebben we genoten! Ik wil graag al mijn cursisten van harte feliciteren met hun enthousiame en doorzettingsvermogen. Ik ben apetrots op jullie! En natuurlijk wil ik jullie bedanken voor de leuke en gezellige tapasavond.

Extra cursus Spaans Básico 1 !!!

januari 1st, 2013

Daar beide cursussen Básico 1 bijna vol zijn, is er besloten een extra cursus Spaans Básico 1 in te roosteren op dinsdag van 20:15 tot 21:45. De cursus Spaans begint op 15 januari 2013. Inschrijven kan hier.

Nieuwe cursussen Spaans januari 2013

december 9th, 2012

In de week van 14 januari 2013 beginnen de nieuwe cursussen Spaans: Básico 1, Básico 2, Básico 2 conversatie, Basico 3 en Basico 4. Het rooster van Enkasa vindt u hier.

Waarom Enkasa?

1. Spaanse docente met veel ervaring

2. Veel conversatie tijdens de les

3. Leuke sfeer

4. In het hartje van Enkhuizen

5. Kleine klassen (max. 9 personen)

6. €180 inclusief materiaal

7. Gratis proefles, dus schrijf je in voor een cursus Spaans

Foto’s van Enkasa

september 11th, 2012

Daar ik wat vragen kreeg over hoe het leslokaal eruit zag, heb ik een aantal foto’s toegevoegd op de website van Enkasa. Hierbij een link.

Cursus Spaans leren in Enkhuizen

Intensieve cursus Spaans Básico 1

mei 17th, 2012

Op woensdag 30 mei begint de intensieve cursus Spaans Básico 1. De eerste les zal gegeven van 20:00 tot 22:00, daarna zal dit altijd van 19:00 tot 21:00 zijn. De laatste cursusdag is 4 juli. Er zijn nog 4 plaatsen vrij!

De eerste les is een proefles en verplicht u tot niets, dus meldt u zich snel aan voor een cursus Spaans bij Enkasa!

Bent u geinteresseerd, neem dan graag contact met me op.

Cursussen Spaans zijn weer begonnen!

januari 10th, 2012

Deze week was het eindelijk zo ver. Twee cursussen Spaans Basico 1 en twee cursussen Spaans Basico 2 zijn van start gegaan bij Enkasa, dus veel oude, maar ook nieuwe gezichten. Wat erg fijn is, dat iedereen veel zin heeft om Spaans te leren en dat maakt het lesgeven voor mij zo veel leuker!

Beoordelingen over Enkasa

Op Marktplaats vindt u beoordelingen over Enkasa.

Overtuigd? Zo ja, schrijft u zich dan in voor een cursus Spaans!

Spaanse les bij Enkasa, week 7

november 17th, 2011

We zitten al in de 7e week van de cursus Spaans! De tijd vliegt voorbij!

De cursisten leren Spaans te gebruiken op allerlei wijzen; ze kunnen al iets in een bar bestellen, naar de markt gaan, boodschappen doen, een kamer reserveren en zich in eenvoudige situaties redden. Natuurlijk zijn het simpele gesprekjes maar ze doen het hartstikke goed en ze gebruiken de juiste grammatica. Daarmee ben ik heel blij en ik ben trots op hun :) De tegenwoordige tijd vinden ze nog steeds wel pittig, vooral de onregelmatige werkwoorden maar beetje bij beetje krijgen ze de grammatica onder de knie.

Het belangrijkste is dat ze een leuke tijd hebben tijdens de Spaanse les! Ook geinteresseerd in een cursus Spaans? Kom dan Spaans leren van een Spaanse docente bij Enkasa!


Cursus Spaans, Spaans leren, Cursus Spaans Enkhuizen, Cursus Spaans Hoorn, Spaanse les Enkhuizen, Spaans Les Hoorn, Spaans leren Enkhuizen, Spaans leren Hoorn